Zalm met pesto olijven en feta in de ovenSalmon with pesto olives and feta in the oven
Easy
Fairly expensive
 Zalm filet kort in de oven met heerlijke posto korst, tomaatjes en ui. Serveer met pasta, Griekse pasta, .....
 

Share This Recipe

Category: Main course Salmon Oven
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

4 stu(s) Zalmfilet (+/- 150g)
Olive Oil
100 g Pesto
2 stuk(s) UI, in halve rigen
4 stuk(s) Tomaten, in blokjes
200 g Feta
12 stuk(s) Olijven
4 takje(s) Tijm
Peper en zout

Zalm met pesto olijven en feta in de ovenSalmon with pesto olives and feta in the oven Directions

    • Verwarm de oven voor op 200 graden.
    • Verhit olijfolie in een koekenpan, fruit hierin de ui en tomaten aan en breng op smaak met zout en zwarte peper.
    • Doe het mengsel in een ovenschaal, leg hierop de moten zalm en bestrooi met zout en peper.
    • Brokkel de feta over de zalm en besprenkel met olijfolie, olijven en tijm.
    • Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven voor circa 15 minuten.
     
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe