Zalm met pesto olijven en feta in de ovenSalmon with pesto olives and feta in the oven
Gemakkelijk
Vrij duur
 Zalm filet kort in de oven met heerlijke posto korst, tomaatjes en ui. Serveer met pasta, Griekse pasta, .....
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Zalm Oven
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

4 stu(s) Zalmfilet (+/- 150g)
Olive Oil
100 g Pesto
2 stuk(s) UI, in halve rigen
4 stuk(s) Tomaten, in blokjes
200 g Feta
12 stuk(s) Olijven
4 takje(s) Tijm
Peper en zout

Zalm met pesto olijven en feta in de ovenSalmon with pesto olives and feta in the oven Aanwijzingen

    • Verwarm de oven voor op 200 graden.
    • Verhit olijfolie in een koekenpan, fruit hierin de ui en tomaten aan en breng op smaak met zout en zwarte peper.
    • Doe het mengsel in een ovenschaal, leg hierop de moten zalm en bestrooi met zout en peper.
    • Brokkel de feta over de zalm en besprenkel met olijfolie, olijven en tijm.
    • Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven voor circa 15 minuten.
     
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept