Zalm met pesto olijven en feta in de ovenSalmon with pesto olives and feta in the oven
Facile
Un peu chère
 Zalm filet kort in de oven met heerlijke posto korst, tomaatjes en ui. Serveer met pasta, Griekse pasta, .....
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Saumon Four
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

4 stu(s) Zalmfilet (+/- 150g)
Olive Oil
100 g Pesto
2 stuk(s) UI, in halve rigen
4 stuk(s) Tomaten, in blokjes
200 g Feta
12 stuk(s) Olijven
4 takje(s) Tijm
Peper en zout

Zalm met pesto olijven en feta in de ovenSalmon with pesto olives and feta in the oven Instructions

    • Verwarm de oven voor op 200 graden.
    • Verhit olijfolie in een koekenpan, fruit hierin de ui en tomaten aan en breng op smaak met zout en zwarte peper.
    • Doe het mengsel in een ovenschaal, leg hierop de moten zalm en bestrooi met zout en peper.
    • Brokkel de feta over de zalm en besprenkel met olijfolie, olijven en tijm.
    • Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven voor circa 15 minuten.
     
     

Notes recette

 
 

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette