Tagliatelle met lente groenten
Easy
Fairly cheap
 Vegtarische pasta met asperge, kerstomaat, erwtjes en aspergesoep
Cook

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Vegetarian Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

300 g Tagliatelle
100 g Kerstomaten, gehalveerd
50 g Erwten diepvries
1 el Peterselie, gehakt
20 cl Water
3 el Solo Vloebaar
1 blik(ken) Aspergecrèmesoep Knorr

Tagliatelle met lente groenten Directions

    Snij de groene asperges in vieren.
     
    Kook de tagliatelle zoals staat aangegeven op de verpakking.
     
    Verhit ondertussen 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de asperges goudbruin.
    Voeg 200 ml water toe en breng dit aan de kook.
    Voeg vervolgens de Aspergecrème toe en breng dit opnieuw aan de kook.
    Meng het geheel goed door.
     
    Voeg als laatste de doperwten, de kerstomaten en de peterselie toe en laat het nog 4 min. zachtjes doorkoken.
     
    Serveer de saus over de gekookte tagliatelle.

Recipe notes

Tip : voeg enkele asperges in stukjes toe.
 
 Bron : Delhaize.be - Knorr

Nutrition facts

diet vegetarian

Per Serving

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Be the first to post a review

Share This Recipe