Tagliatelle met lente groenten
Facile
Bon marché
 Vegtarische pasta met asperge, kerstomaat, erwtjes en aspergesoep
Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Végétarien Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

300 g Tagliatelle
100 g Kerstomaten, gehalveerd
50 g Erwten diepvries
1 el Peterselie, gehakt
20 cl Water
3 el Solo Vloebaar
1 blik(ken) Aspergecrèmesoep Knorr

Tagliatelle met lente groenten Instructions

    Snij de groene asperges in vieren.
     
    Kook de tagliatelle zoals staat aangegeven op de verpakking.
     
    Verhit ondertussen 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de asperges goudbruin.
    Voeg 200 ml water toe en breng dit aan de kook.
    Voeg vervolgens de Aspergecrème toe en breng dit opnieuw aan de kook.
    Meng het geheel goed door.
     
    Voeg als laatste de doperwten, de kerstomaten en de peterselie toe en laat het nog 4 min. zachtjes doorkoken.
     
    Serveer de saus over de gekookte tagliatelle.

Notes recette

Tip : voeg enkele asperges in stukjes toe.
 
 Bron : Delhaize.be - Knorr

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette