Tagliatelle met lente groenten
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Vegtarische pasta met asperge, kerstomaat, erwtjes en aspergesoep
Kook

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

300 g Tagliatelle
100 g Kerstomaten, gehalveerd
50 g Erwten diepvries
1 el Peterselie, gehakt
20 cl Water
3 el Solo Vloebaar
1 blik(ken) Aspergecrèmesoep Knorr

Tagliatelle met lente groenten Aanwijzingen

    Snij de groene asperges in vieren.
     
    Kook de tagliatelle zoals staat aangegeven op de verpakking.
     
    Verhit ondertussen 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de asperges goudbruin.
    Voeg 200 ml water toe en breng dit aan de kook.
    Voeg vervolgens de Aspergecrème toe en breng dit opnieuw aan de kook.
    Meng het geheel goed door.
     
    Voeg als laatste de doperwten, de kerstomaten en de peterselie toe en laat het nog 4 min. zachtjes doorkoken.
     
    Serveer de saus over de gekookte tagliatelle.

Recept notities

Tip : voeg enkele asperges in stukjes toe.
 
 Bron : Delhaize.be - Knorr

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch

Per portie

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept