Scampi Diabolique
Easy
Fairly cheap

Een klassieker, scampi pikant.

Share This Recipe

Category: Appetizer Jeroen Meus Scampi
Seasons
Cuisine Type Belgian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

16 Scampi, gepeld en gekuist
2 el Olijfolie
2 Sjalotten, fijngesnipperd
1 teentje(s) Knoflook
1 el Currypoeder
1/2 el Paprikapoeder
4 el Tomatenketchup
15 cl Room
2 Tomaten, ontveld, ontpit, in blokjes
5 cl Witte Wijn
Teglietelle

Scampi Diabolique Directions

  1. Stoof sjalot en look aan in de olijfolie.
  2. Voeg het currypoeder en het paprikapoeder toe en laat even meestoven.
  3. Blus af met room, de witte wijn en de ketchup, laat even inkoken.
  4. Kruid af met peper en zout.
  5. Kook de pasta gaar.
  6. Bak de scampi’s apart gaar in de pan. Kruid ze met peper en zout.
  7. Doe de pasta op een bordje, schep er de saus over en de scampi’s
  8. Versier met de tomatenblokjes.

Be the first to post a review

Share This Recipe