Panzanella
Super easy
Cheap
Een salade van tomaat, rucola, ciabatta en verse kruiden.

 

 

Share This Recipe

Category: Sandwiches Vegetarian Lunch Jeroen Meus
Seasons Spring Summer
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

2 sneetje(s) Oud Ciabatta brood
4 stuk(s) rijpe Tomaten, partjes
1/3 stuk(s) Komkommer
1 stuk(s) Rode Ui, in ringen
15 g Kervel
100 g Zwarte olijven, ontpit
2 el Kappertjes
4 el Olijfolie, extra vergine
1 1/2 el Balsamico
1 stuk(s) Citroensap
1 tl Suiker
Peper en zout
100 g Rucola
Basilicum

Panzanella Directions

    Doe brood, tomaat, komkommer, ui en peterselie in een grote kom.
    Voeg olijven, kappertjes, olijfolie, azijn, citroensap, suiker, zout en peper toe en roer dit goed.
  1. Laat de salade 1 uur staan en dien hem op.
  2.  

Recipe notes

 Bron : VTM
 

Nutrition facts

diet vegetarian Vegan

Per Serving

Similar Recipes

Be the first to post a review

Share This Recipe