Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen
Easy
Fairly cheap
Voor een 20 tal hapjes.

Share This Recipe

Category: Snacks & Tapas Pork Peter Goosens
Seasons
Cuisine Type Fusion
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

200 g Varkensfilet Iberico
4 sneetje(s) Pata Negra
4 Abrikozen
8 Mozzarellaballetjes
20 blaadje(s) Basilicum
2 Amandelen en enkele fijngehakt

Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen Directions

  1. Bak het vlees licht rozig en kruid het met peper en zout.
  2. Bewaar het braadjusWas de abrikozen, ontpit ze en snij in stukjes.
  3. Meng de braadjus met de amandelen.Prik alles op een stokje.
  4. Onderaan : het vlees, erboven een amandel, een stukje abrikoos, een bolletje mozarella, en stukje basilicum en om af te sluiten een stukje Pata Negra.
  5. Serveer de braadjus als dipsaus.

Recipe notes

 Bron : Dag Allemaal

Be the first to post a review

Share This Recipe