Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen
Facile
Bon marché
Voor een 20 tal hapjes.

Partager cette recette

Catégorie: Amuse gueule et tapas Porc Peter Goosens
Saisons
Cuisine Type Fusion
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

200 g Varkensfilet Iberico
4 sneetje(s) Pata Negra
4 Abrikozen
8 Mozzarellaballetjes
20 blaadje(s) Basilicum
2 Amandelen en enkele fijngehakt

Iberico-varken met abrikoos mozarella en basilicum natuurlijke jus met amandelen Instructions

  1. Bak het vlees licht rozig en kruid het met peper en zout.
  2. Bewaar het braadjusWas de abrikozen, ontpit ze en snij in stukjes.
  3. Meng de braadjus met de amandelen.Prik alles op een stokje.
  4. Onderaan : het vlees, erboven een amandel, een stukje abrikoos, een bolletje mozarella, en stukje basilicum en om af te sluiten een stukje Pata Negra.
  5. Serveer de braadjus als dipsaus.

Notes recette

 Bron : Dag Allemaal

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette