Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballekes in tomatensaus à la opa
Ballekes in tomatensaus à la opa

 Ballekes in tomatensaus, een klassieker en vele eigen recepten. Dit is eentje van mijn papa.

 
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Balletjes van garnaal en varkensvlees met appel-kruidensla rolletjes
Balletjes van garnaal en varkensvlees met appel-kruidensla rolletjes
"Ik ben in juni 1986 in België aangekomen uit Vietnam en at die herfst voor het eerst peren. Ik was meteen verkocht! In Vietnam zijn er geen appel- en perenbomen, appelen vind je er wel volop,...
Category: Voorgerechten Vleesgerechten Schaal- en schelpdieren
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Blinde vinken op Luikse wijze
Blinde vinken op Luikse wijze
 Blinde vinken met een sausje van Luikse stroop.
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Bloemkoolsoepje met spekjes
Bloemkoolsoepje met spekjes
 Een heerlijk romig bloemkoolsoepje met spek, ook heerlijk als een apero soepje.
Category: Hapjes & Tapas Soep Vleesgerechten
Cook:
30m
Gebakken Ibérico varkensoester met warme linzensalade
Gebakken Ibérico varkensoester met warme linzensalade
 Gebakken Ibérico varkensoester met warme linzensalade.
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Cook:
1h
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
 Knoflookchips met gandaham krokant gebakken in de oven en ijsbergsla.
Category: Snacks, Salades, Broodjes Vleesgerechten Lunch
Gegratineerde prei met tagliatelle
Gegratineerde prei met tagliatelle
  Lekker pasta ovenschotel met ham, prei en Nazareth kaas.
Category: Hoofdgerechten Pasta's Vleesgerechten
Preparation time:
15m
Cook:
3h 30m
Gegrilde asperges met Pata Negra
Gegrilde asperges met Pata Negra
 
 
Category: Voorgerechten Vleesgerechten
Preparation time:
10m
Cook:
10m
Gegrilde bloemkool, stoemp met cheddar en worst
Gegrilde bloemkool, stoemp met cheddar en worst
Heerlijke smeuïge stomp met geroosterde bloemkool en boerenworst.
 
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Hete Bliksem
Hete Bliksem
"In Haspengouw groeide ik op tussen de fruitbomen en dieren op de boerderij van mijn ouders. Ik herinner me levendig dat, nadat ik mijn vader had geholpen in de koeienstallen, we naar de fruitboer...
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN
Seasons: Autumn Winter
Preparation time:
30m
Cook:
30m

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.