Thaïse dipsaus
Prep
10m
Category: | Bijgerechten Saus, Olie, Azijn, Marinades, Bouillon |
Seasons | |
Cuisine Type | Thai |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
1 Rood Pepertje |
1 stengel(s) Citroengras |
1 cm Gember, geraspt |
30 g Koriander |
30 g Munt |
4 el Sojasaus |
4 el Olijfolie, extra vergine |
4 el Sesamolie |
1 scheutje(s) Bronwater |
Thaïse dipsaus Directions
Hak alle harde ingrediënten zo fijn mogelijk met een hakmolentje.
Meng ze in de blender met de vloeibare ingrediënten en voeg een beetje water bij indien nodig.
Notes
Heel lekker bij rauwkost, vis, lenterolletjes ...
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian Vegan
Per Serving
Kcal: | 84 kcal |
Carbs: | 1g |
Fat: | 8g |