Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella(Featured Chef Jeroen Meus)
Fairly difficult
Fairly cheap
Sappige kalkoen rollade, met pancetta, spinazie en mozarella
Category: | Hoofdgerechten Gevogelte gerechten |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
1 stuk grote Kalkoenfilets |
4 schijfjes Panchetta |
8 blaadje(s) Spinazie (grote) |
4 schijfje(s) Mozzarella |
Peper en zout |
Nootmuskaat |
Olijfolie |
Grof zout |
1 takje(s) Rozemarijn |
1 takje(s) Salie |
1 takje(s) Tijm |
1 teentje(s) Knoflook |
Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella Directions
Stamp in de vijzel look, rozemarijn, salie, tijm en basilicum heel fijn samen met een scheutje olijfolie peper en grof zout.
Snij de kalkoen in dunne plakjes en leg ze per twee in waaiervorm over elkaar.
Bedek met kruiden, dan met panchetta, spinazie en eindig met de mozzarella.
Kruid af met peper en zout.
Rol dicht en bindt af met bindertouw.
Stoom 10-12 minuten op 100°C
Notes
More Details
Bron
Jeroen Meus