Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdcategorie sub categories

Hoofdcategorie (653 recipes)

Tagliatelle met ratatouille, kip en spek
Tagliatelle met ratatouille, kip en spek

Heerlijke tagliatelle ratatouille (courgette, aubergine, tomaat) met spek en kip.

Category: Hoofdgerechten Gevogelte gerechten Vleesgerechten
Preparation time:
15m
Cook:
45m
Tagliatelle met Zalm
Tagliatelle met Zalm
Tagliatelle en zalm, steeds lekkere combinatie.
 
Category: Hoofdgerechten Lunch
Cuisine Type Italian
Tagliatelle, scampi, chorizo, kerstomaat
Tagliatelle, scampi, chorizo, kerstomaat
Een scampi diablo maar iets anders. Maar zeker even pittig.
 
 
Category: Hoofdgerechten Pasta's Vleesgerechten Schaal- en schelpdieren
Preparation time:
10m
Cook:
20m
Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold
Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold

Tarvot een heerlijk stukje vis met een pompoensausje en Gordon Fien Gold bier.

Category: Hoofdgerechten Pasta's
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Tartaar van tonijn met avocadocrème
Tartaar van tonijn met avocadocrème

Een heerlijke tartaar van verse tonijn met een avocadocrème.

 
Category: Voorgerechten Visgerechten
Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en mierikswortelroom
Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en mierikswortelroom

Een heerlijk luxe gerecht van tonijn met ganzenlever en pittige mierikswortel.

Category: Hoofdgerechten
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_FUSION
Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
 Tartaar van zeebaars met lente-ui, rucola, hazelnoot en citroen.
Category: Hapjes & Tapas Voorgerechten Visgerechten
Tartelletes chocolade praliné
Tartelletes chocolade praliné
Heerlijke tartelette, met een notepraliné en Belgische chocolade.
 
Category: Bakkerij
Tataki van zalm
Tataki van zalm
 Het is geen vlees, geen vis en ook geen type sushirolletje: tataki is een bereidingswijze. Het staat voor vlees of vis die bijna rauw wordt geserveerd. Bijna ja, want je stukje tonijn of...
Category: Visgerechten Lunch
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_JAPAN
Preparation time:
15m
Cook:
5m
Wait:
1h
Teriyaki met varkensvlees
Teriyaki met varkensvlees
Eenvoudig maar vol van smaak, zo is de Japanse keuken, een van de gezondste ter wereld. Teriyaki is een Japanse kooktechniek waarbij vis of vlees enkele uren in een marinade van honing, sojasaus en...
Category: Hoofdgerechten

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.