Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Browse by category

Discover our most appreciated recipes!

Penne met kip, paprika en mascarpone
Penne met kip, paprika en mascarpone

Lekkere eenvoudig pasta gerechtje met kip, paprika en sausje van mascarpone.

Category: Pasta's Gevogelte gerechten Lunch
Preparation time:
15m
Cook:
15m
Secreto Ibérico op kebab-wijze
Secreto Ibérico op kebab-wijze
 Heerlijk stukje varkensvlees Secreto Iberico op kebab wijze met tomaat en koolsla.
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Gebakken Ibérico varkensoester met warme linzensalade
Gebakken Ibérico varkensoester met warme linzensalade
 Gebakken Ibérico varkensoester met warme linzensalade.
Category: Hoofdgerechten Vleesgerechten
Cook:
1h
Koud soepje met geitenkaas
Koud soepje met geitenkaas
  Variant op gaspachio (Prei, aardappel, Sjalot) met geitenkaas en rucola olie.
 
Category: Soep
Cook:
1h 25m
Gevulde champignons gevuld met geitenkaas
Gevulde champignons gevuld met geitenkaas
 Lekker voorgerechtje, kan ook vegetarisch.
Category: Voorgerechten Vegetarisch Vleesgerechten
Cook:
35m
Tiramisu (Lactosevrij)
Tiramisu (Lactosevrij)
 Een klassieker onder de desserts, maar dan lactosevrij.
Category: Desserts Bakkerij Dessert Dieet en Voedselallergie
Preparation time:
30m
Wait:
2h
Geitenkaas in bladerdeeg
Geitenkaas in bladerdeeg
 Een klassieker met geitenkaas.
Category: Voorgerechten
Cook:
45m
Muffins met bosbessen
Muffins met bosbessen
 Heerlijke muffin met bosbessen.
Category: Ontbijt Bakkerij
Zuurdesemcroque met guacamole en spek
Zuurdesemcroque met guacamole en spek
 Heerlijk croque van duursembrood met spek, kaas, guacamole en rode ui.
Category: Vleesgerechten Lunch Quiche, Panini, Croque
Quiche met courgette, gerookte zalm en geitenkaas
Quiche met courgette, gerookte zalm en geitenkaas
 Heerlijke quiche van courgette, geitenkaas en gerookte zalm.
Category: Lunch Quiche, Panini, Croque
Preparation time:
15m
Cook:
35m

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.