Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Browse by category

Discover our most appreciated recipes!

Vitello Tonnato
Vitello Tonnato

Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken. Dungesneden kalfsvlees met een saus op basis van tonijn.

Category: Voorgerechten
Cuisine Type Italian
Pizza Prosciutto, Chorizo, Geitenkaas
Pizza Prosciutto, Chorizo, Geitenkaas

Heerlijke pizza met geitenkaas, chorizo en prosciutto

Category: Hoofdgerechten Pizza Lunch
Cuisine Type Italian
Risotto, kip & champignons
Risotto, kip & champignons

Een klassieke risotto van kip, champignons en parmezaanse kaas.

Category: Hoofdgerechten Lunch
Cuisine Type Italian
Frittata met pasta, aardappels en tijm
Frittata met pasta, aardappels en tijm

Een frittata met pasta en aardappel, verse tijm en kerstomaatjes.

Category: Vegetarisch Lunch
Cuisine Type Italian
Fettucine met gekarameliseerde venkel en artisjok-citroensaus
Fettucine met gekarameliseerde venkel en artisjok-citroensaus

Heerlijke venkel gekarameliseerd met fettucine pasta en artisjok-citroensaus.

Category: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch
Cuisine Type Italian
Macaroni met kaas gegratineerd
Macaroni met kaas gegratineerd

Macaroni kaas toch iets anders dan klassieke, met Gruyère en Parmezaanse kaas.

Category: Hoofdgerechten Pasta's
Cuisine Type Italian
Penne met voorjaarsgroenten en ricotta
Penne met voorjaarsgroenten en ricotta

Penne, voorjaargroentjes en ricotta, een receptje op weg naar de zomer.

Category: Pasta's Vegetarisch Lunch
Cuisine Type Italian
Cook:
40m
Gegratineerde gnocchi met vier kazen
Gegratineerde gnocchi met vier kazen
 Gnocchi met heerlijk 4 kazen, comfort food!
Category: Vegetarisch Lunch
Cuisine Type Italian
Preparation time:
20m
Cook:
30m
Groentelasagne
Groentelasagne

Een lasagne met verschillende grieten, zoals courgette, champignons, tomaat, ... afgewerkt met mozzarella en parmezaan.

Category: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch
Cuisine Type Italian

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.