Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Browse by category

Discover our most appreciated recipes!

Panini, Serrano ham, geitenkaas, vijgenjam en rucola
Panini, Serrano ham, geitenkaas, vijgenjam en rucola

De zoetzure vijgenjam is lekker met het zoute van de gedroogde ham en de romige geitenkaas. Natuurlijk kan je ook een andere jam gebruiken.

 
Category: Lunch
Cuisine Type Italian
Toastbrood
Toastbrood
 Receptje voor zelf toastbrood te maken. Goed voor 3 broden.
 
Category: Bakkerij Brood en Gebak
Cake Quatre Quarts
Cake Quatre Quarts

 

 
Category: Bakkerij
Cook:
45m
Natte Chocoladetaart (Torta di cioccolata)
Natte Chocoladetaart (Torta di cioccolata)
Heerlijke lekkere natte chocoladetaart met noten.
Category: Bakkerij
Cuisine Type Italian
Cook:
1h
Escalope Milanese
Escalope Milanese
Bij een escalope milanese wordt een dun kalfslapje door paneermeer gehaald en gebakken. Het gerecht is door de Italianen overgenomen van de Spanjaarden, die het leerden van de Arabieren tijdens de...
Category: Hoofdgerechten Pasta's
Cuisine Type Italian
Minestrone alla Peter
Minestrone alla Peter
Minestrone : een stevige groentesoep met pasta, geserveerd met een stuk ciabattabrood is het een volwaardige maaltijd. In Italië heeft elk dorp, zelfs elk gezin zijn eigen variante.  
Category: Soep
Cuisine Type Italian
Pasta met kerstomaten, ricotta & pesto
Pasta met kerstomaten, ricotta & pesto

Ricotta is een weikaas die wordt gemaakt van het vocht dat uit het stremsel komt tijdens het kaasmaakproces. Het bevat nauwelijks vet en zout.

Category: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch
Cuisine Type Italian
Linguini met groenten
Linguini met groenten

Een linguini pasta met heerlijke Boursin en verse groentjes.

Category: Pasta's Vegetarisch Lunch
Cuisine Type Italian
Pana cotta met perzik
Pana cotta met perzik
 Room, suiker en vanille, meer heb je niet nodig voor een traditionele Panna Cotta, letterlijk betekend dit 'gekookte room'. In dit recept van Peter wordt de vanille vervangen door...
Category: Desserts
Cuisine Type Italian
Gepaneerde kalfslapjes met parmezaan, mozarella en tomatensaus
Gepaneerde kalfslapjes met parmezaan, mozarella en tomatensaus

Heerlijk Italiaans gerechtje, escalope Milanese volgens Jeroen Meus.

Category: Hoofdgerechten
Cuisine Type Italian

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.