Recepten
Een lekkere pastasalade met een tomatenpesto, olijven en blokjes feta kaas.
Enkele spaanse tapas.
De zoetzure vijgenjam is lekker met het zoute van de gedroogde ham en de romige geitenkaas. Natuurlijk kan je ook een andere jam gebruiken.
Ricotta is een weikaas die wordt gemaakt van het vocht dat uit het stremsel komt tijdens het kaasmaakproces. Het bevat nauwelijks vet en zout.
Wentelteefkes, Verlorenbrood, Gewonnenbrood, veel namen zelfde gerecht, maar dit is een pittige Indische versie.
Heerlijke pizza met geitenkaas, chorizo en prosciutto
Paardensteak, typisch streekgerecht en erg bekend in Vilvoorde, Pjeirefretters.
Penne, voorjaargroentjes en ricotta, een receptje op weg naar de zomer.
Lekkere eenvoudig pasta gerechtje met kip, paprika en sausje van mascarpone.
Een heerlijk vleesbrood met zongedroogde tomaatjes olijven en basilicum met een provençaalse saus en pasta.
Een carbonara aangepast met gestoofde prei en gepocheerd eitje.
Heerlijke panini met verse geitenkaas en zacht greookte zalm.
Preistoemp met spek en Belgische pickles, een Belgische gerecht uit vervlogen tijden.
Een klassieker onder de pizza,, de calzone.
Heerlijk pasta gerechtje met chorizo, paprika, zongedroogde tomaatjes en ricotta.
Recept ontvangen van Ghislaine dat nog van haar mama Cecile is en 100j oud is (1920).
Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well. Learn More.