Zalm met pesto olijven en feta in de ovenSalmon with pesto olives and feta in the oven(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Easy
Fairly expensive
Zalm filet kort in de oven met heerlijke posto korst, tomaatjes en ui. Serveer met pasta, Griekse pasta, .....
Gallery
Category: | Hoofdgerechten Visgerechten |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 stu(s) Zalmfilet (+/- 150g) |
Olive Oil |
100 g Pesto |
2 stuk(s) UI, in halve rigen |
4 stuk(s) Tomaten, in blokjes |
200 g Feta |
12 stuk(s) Olijven |
4 takje(s) Tijm |
Peper en zout |
Zalm met pesto olijven en feta in de ovenSalmon with pesto olives and feta in the oven Directions
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verhit olijfolie in een koekenpan, fruit hierin de ui en tomaten aan en breng op smaak met zout en zwarte peper.
- Doe het mengsel in een ovenschaal, leg hierop de moten zalm en bestrooi met zout en peper.
- Brokkel de feta over de zalm en besprenkel met olijfolie, olijven en tijm.
- Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven voor circa 15 minuten.
Notes
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving