Wraps met zalm roomkaas en avocado
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Lekker fris zomerreceptje naar idee van #SeasonWithLove
 
Bereiding

Deel dit recept

Categorie: Wraps Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 Wraps / Tortilla
200 g Gerookte Zalm
150 g roomkaas, Philadelphia Griekse Wijze
2 Tomaten
1 Avocado
Sla of Ijsbergsla
Dille
Platte Peterselie
Bieslook
Peper en Zout

Wraps met zalm roomkaas en avocado Aanwijzingen

    Kruid de roomkaas met peper en zout.
    Pak de wraps en leg ze allemaal open neer. Smeer de bovenkant van elke wrap in met de roomkaas.
     
    Pak de wraps en leg ze allemaal open neer. Smeer de bovenkant van elke wrap in met de roomkaas.
    Strooi nu alle kruiden die je wilt gebruiken over de roomkaas.
    Leg hierop de plakken zalm. Verdeel dit netjes over alle 4 de wraps.

    Snij de tomaten in plakken en verdeel deze ook over de wraps.

    De avocado snij je doormidden, je haalt de grote pit eruit. Vervolgens snij je hem tot de schil in reepjes. Die reepjes kun je er dan met een lepel in één beweging uit de schil halen. Deze gaan ook op de wrap.
    Dit maken we af met wat gesneden sla of  ijsbergsla.

    Vouw de onderkant naar binnen en rol de wrap op.

     

Recept notities

 Als je ze langer bewaart, bijvoorbeeld om mee te nemen als lunch. Vouw dan ook de bovenkant naar binnen voordat je hem oprolt en pak hem daarna met plastic folie strak in. Dan heb je straks een fijne strakke wrap waar niet alles uitvalt.
 

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Meer details

Website
Bron @SeasonWithLove

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept