Varkenshaasje op zijn Libanees
Category: | Hoofdgerechten Vleesgerechten |
Seasons | |
Cuisine Type | COM_JOOMRECIPE_CUISINE_LIBANEES |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
-
2 teentjes Knoflook |
12 blaadjes Munt, fijgehakt |
Peper en zout |
2 komkommers, geschild, ontdaan van zaadlijsten en in dunne schijfjes |
2 potjes Bulgaarse Yoghurt (120g) |
2 Varkens filets (+/- 300g elk) |
4 el 'Baharat spicy dressing and marinade' Al Fèz (Delhaize) |
Olijfolie |
Varkenshaasje op zijn Libanees Directions
Doe de look en de munt in een kom.
Meng met peper en zout.
Voeg de komkommer en yoghurt toe.
Meng voorzichtig.
Zet koel.
Strijk het vlees in met de marinade. Laat het vlees 30 min. marineren.
Verwarm de grill of BBQ.
Dep het vlees droog en berstrijk met wat olijfolie.
Rooster de filets. +/-6 min. aan elke kant.
Snijd ze in fijne plakjes en schik ze op een bord met de komkomersla.