Taco's met rund
Easy
Fairly cheap
Een taco met heerlijk mals rundsvlees met avocado, slaharten en tomaat met een frisse youghurt dressing.
Prep
10m
Cook
15m
Category: | Vleesgerechten Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Mexican |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
8 Tortila's voor taco's |
300 g Biefstuk |
3 Tomaten |
4 Slaharten |
2 Avocado's |
1 Rode Ui |
1 Citroen |
300 g Griekse Yoghurt |
1 tl Komijnpoeder |
1 blikje(s) Maïs |
1 el Koolzaadolie |
Peper en zout |
Taco's met rund Directions
Meng de yoghurt met de koolzaadolie, de komijn, een snufje zout en het pimentpoeder.
Snijd de tomaten in partjes.
Pel de ui en snijd in fijne ringen.
Laat de maïs uitlekken.
Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit.
Haal het vruchtvlees eruit en snijd in dunne partjes.
Besprenkel ze met het citroensap.
Snijd de slaharten overlangs in 4.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Zet een grillpan op het vuur en gril de steak kort aan beide kanten.
Haal de pan van het vuur, wikkel de steak in aluminiumfolie en laat nog 8 min rusten.
Haal de pan van het vuur, wikkel de steak in aluminiumfolie en laat nog 8 min rusten.
Snijd in fijne plakjes.
Schik de taco’s ondersteboven op een bakplaat en warm even op in de oven gedurende 5 min.
Vul de tortilla’s met de steak, de tomaten, de maïs, de avocado en de ui.
Serveer met de slaharten en de yoghurtsaus.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
Kcal: | 464 kcal |
Carbs: | 26g |
Fat: | 27g |