Steak met romige pestosaus
Gemakkelijk
Goedkoop
 Steak met een romige rode pestosaus
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Rundvlees
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 Steaks
1 krop(pen) Ijsbergsla
1 Komkommer
1 Zoete Puntpaprika
150 g Roomkaas
1 el Boter
1 el Rode Pesto
6 el Vinaigrette met Bieslook
Zwarte peper en zout

Steak met romige pestosaus Aanwijzingen

    Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
    Verwijder de zaadlijsten en pitjes uit de puntpaprikas
    Snipper het vruchtvlees fijn.
    Snij de komkommer in schijfjes.
     
    Smelt de boter in de braadpan en bak de steaks aan elke kant tot je de gewenste garing hebt.
    Kruid met peper enz out.
    Haal uit de pan en laat even rusten onder alufolie.
     
    Doe de roomkaas en pesto in dezelfde pan en laat smelten.
    Voeg eventueel 1 à 2 el water toe moest de saus te dik zijn.
     
    Meng ondertussen de sla en de komkommer met de fijngesnipperde puntpapika.
    Kruid met peper en zout.
    Besprenkel met de vinaigrette.
     

Recept notities

 Ook lekker met een verse pasta.
 

Meer details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept