Panini Serrano ham geitenkaas vijgenjam en rucola
Easy
Fairly cheap

De zoetzure vijgenjam is lekker met het zoute van de gedroogde ham en de romige geitenkaas. Natuurlijk kan je ook een andere jam gebruiken.

 

Share This Recipe

Category: Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

4 Panini brrodjes (of Ciabatta's)
8 plak(ken) Serrano ham
200 g stevige Geitenkaas, verkruimeld
Rucola
Olijfolie

Panini Serrano ham geitenkaas vijgenjam en rucola Directions

    • Bestrijk de broodjes met de jam.
    •  
    • Leg er 2 sneetjes hamop, plooi ze over.
    •  
    • Brokkel er geitenkaas over.
    •  
    • Leg er rucola over.
    •  
    • Doe wat olijfolie op de binnenkant van het deksel van de panini en druk op de belegde panini.
    •  
    • Rooster het tussen een grill +/- 3 min.
    •  
    • Geef er een rucola slaatje bij met wat olijfolie.

Notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.