Kip met rode pesto olijven en feta(Featured Chef Hans @DekookBijbel)
Easy
Fairly cheap
Heerlijk simpel kipgerecht met olijven, rode pesto en feta gegaard in de oven.
Category: | Hoofdgerechten Gevogelte gerechten |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
2 Kipfilets |
1 poje(s) Rode Pesto, Delhaize |
30 cl Room |
50 g Olijven |
100 g Feta |
Louisiane Cayenne pepper sauce |
300 g Griekse volkoren pasta (Orzo) |
Kip met rode pesto olijven en feta Directions
Snij de kippenborsten in blokjes.
Meng de room met de pesto.
Kruid met peper en zout
Voeg er naar eigen goesting iets pikant aan toe.
Vet een ovenschaal in met olijfolie.
Verdeel de kip, feta, olijven over de schotel
Giet er het room-pesto mengsel over.
Zet +/- 30 min. in een oven van 170°C, check eens want niet elke oven is hetzelfde.
Kook ondertussen Griekse pasta.