Kaastaart met koffie aroma
Prep
15m
Cook
30m
Category: | Bakkerij |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
6
Person(s)
Ingredienten
1 vel Bladerdeeg |
1 kopje(s) Sterke Koffie |
3 Eieren |
100 g Fijne Suiker |
1 el Tarwebloem |
2 el Triple Sec |
500 g Volle Plattekaas |
Slagroom, voor afwerking |
Kaastaart met koffie aroma Directions
Verwarm de oven voor op 210°C
Leg het kruimeldeeg met het bakpapier in een springvorm.
Druk de kanten goed aan.
Splits de eieren.
Klop de eieren goed los en voeg suiker en bloem toe.
Zet en kop sterke koffie.
Voeg deze bij het eimengsel.
Voeg de triple sec toe.
Meng het met de plattekaas.
Klop de eiwitten stijf en meng zacht onder het kaasmengsel.
Schep alles in de taartvorm.
Strijk de bovenkant glad.
Bak een 30 à 35 min. in de vooverwarmde oven.
Laat dan afkoelen.
Haal het uit de springvorm en laat verder afkoelen op een rooster.
Snij in stukken en werk af met slagroom.