Gemarineerde entrecôte
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Een malse entrecôte zoetzuur gemarineerd op de gril of BBQ.
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Rundvlees BBQ Giovanni Oosters
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Vlees

4 Entrecôtes

Marinade

6 el Olijfolie
1 el Limoensap
1 teentje Knoflook, geperst
1 tl Bruine Suiker
1 el Luikse Siroop
1 el Balsamico
stukje Gember

Gemarineerde entrecôte Aanwijzingen

    • Schil de gember en snij in vieren.
    • Meng alle ingrediënten voor de marinade en schenk deze over het vlees.
    • Laat minstens 2 uur marineren.
    • Keer het vlees regelmatig om.
    • Zorg dat de rooster van de barbecue zeer heet is vooraleer je de entrecote erop legt.
    • Rooster het vlees aan beide zijden gedurende 5 min.
    • Wikkel het vlees in aluminiumfolie en laat het 10 min rusten.Snij het vlees in plakken en serveer met een gepofte aardappel.
    • De aardappel bestrijk je met olijfolie, prik er enkele keren in met een vork en pak samen met wat Provençaalse kruiden in aluminiumfolie
    • Laat deze 45 min tussen de hete kolen garen.
     
     
     

Recept notities

 
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept