Gebakken gamba's met gember en honing
Easy
Fairly cheap
Dit gerecht heeft een aziatische toets met de verse gember. Dit is een lekker gerechtje als lunch of als aperitief hapje.
 
 
 

Share This Recipe

Category: Hapjes & Tapas Schaal- en schelpdieren Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

20 stuk(s) Gambas
1 el Tijm
1 el Peterselie, gahkt
1 tl Honing
2 stuk(s Sap en geste van limoen
2 dl Olijfolie
1 teentje Knoflook, geperst
182 stuk(s) Kropsla
1 tl Grof Zeezout

Gebakken gamba's met gember en honing Directions

    Leg de gamba's gedurende 1 uur in een marinade van tijm, gember, honing, look, geraspte limoenschil, limoensap en olijfolie.
    Bak ze daarna in een pan.
     
    Schik de ijsbergla op een groot bord.
    Giet er een beetje marinade over en leg er de gamba's op.
    Garneer eventueel met partjes limoen.
     

Notes

 Bron; Dag Allemaal
 

More Details

Bron

Peter Van Asbroeck

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.