Caesersalade met witloof
Super easy
Cheap
Een Belgische variante op de Ceasar salad. Dit is een vegetarische recept. Maar je kan er kip aan toevoegen.
Prep
Gallery
Category: | Salads Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 stronkje(s) Witloof |
1 krop(pen) Romeinse sla |
1 teentje Knoflook |
12 Appelkappers |
50 g Parmezaanschilfers |
30 g Parmezaan, geraspt |
Caesersalade met witloof Directions
Kook de eieren half hard.
Pel en halveer ze.
Maak de blaadjes los van het witloof.
Snij de Romeinse sla in reepjes.
Meng de mayonaise met geperste look, de geraspte parmezaan, peper en zout.
Meng de Romeinse sla en het witloof met de dressing.
Serveer de salade met het ei, de parmezaanschilfers, appelkappertjes en croutons.
Recipe notes
Nutrition facts
diet vegetarian
Per Serving
Kcal: | 407 kcal |