Caesersalade met witloof
Super facile
Très bon marché
Een Belgische variante op de Ceasar salad. Dit is een vegetarische recept. Maar je kan er kip aan toevoegen.
Prep.
Gallery
Catégorie: | Salades Végétarien Lunch |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 stronkje(s) Witloof |
1 krop(pen) Romeinse sla |
1 teentje Knoflook |
12 Appelkappers |
50 g Parmezaanschilfers |
30 g Parmezaan, geraspt |
Caesersalade met witloof Instructions
Kook de eieren half hard.
Pel en halveer ze.
Maak de blaadjes los van het witloof.
Snij de Romeinse sla in reepjes.
Meng de mayonaise met geperste look, de geraspte parmezaan, peper en zout.
Meng de Romeinse sla en het witloof met de dressing.
Serveer de salade met het ei, de parmezaanschilfers, appelkappertjes en croutons.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion
Kcal: | 407 kcal |