Roodbaars met knolselder puree
Easy
Fairly cheap
 Roodbaars gebakken in olijfolie met knolselderpuree.
 
Cook

Share This Recipe

Category: Main course Redfish and sea bass
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Roodbaarshaasjes
1 Knolselder
1 plantje(s) Platte Peterselie
800 g Aardappelen
2 dl Lichte Room
2 el Bloem
3 el Olijfolier
Nootmuskaat
Peper en zout

Roodbaars met knolselder puree Directions

    Schil de aardappelen en de knolselder, snij in stukken.
    Snipper de peterselie fijn.
     
    Dep de roodbaarshaasjes goed droog en wentel in de bloem.
    Kruid ze met peper en zout
     
    Kook de aardappelen in licht gezouten water.
    Giet af.
     
    Kook intussen de knolselder in de room voor +/- 10min.
     
    Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant.
     
    Voeg 2 min voor het einde een lepel olijfolie toe en bak de peterselie mee voor 1 min.
     
    Pureer de aardappelen en meng er de knolselder onder.
    Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
    Voeg eventueel extra room toe om de puree wat smeuïger te maken.
     
    Werk af met de gebakken peterselie
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet

Per Serving

More Details

Website http://www.okay.be
Bron Okay

Be the first to post a review

Share This Recipe