Pasta Putanesca
Easy
Cheap
Pasta alla Putanesca, simpel snel en lekker. 

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Anchovies Lunch Jeroen Meus
Seasons
Cuisine Type Italian

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

300 g Tagliatelle
1 stuk(s Sjalot, grof gesneden
4 stuk(s) Tomaat, ontveld en grof gesneden
75 g Ansjovis
150 g Zwarte olijven
3 el Steel kappers, grof gehakt
1 bussel(s) Bladpeterselie, fijngehakt
Olijfolie
75 g Parmezaan
Peper en zout
1 teentje(s) Knoflook

Pasta Putanesca Directions

    Kook de pasta al dente.
    Ontvel en ontpit de tomaat
    Stoof sjalot in olijfolie samen met tomaat, olijven, ansjovis, kappers en look.
    Kruid met peper en zout.
  1. Verdeel over de pasta en serveer met parmezaan.

Recipe notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe