Spaghetti Carbonara
Easy
Fairly cheap
 

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Pork Lunch Jeroen Meus
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

500 g Spaghetti
200 g Spek, gezouten
4 stuk(s) Eieren
1/2 L Room
100 g Parmezaanse kaas
2 teentje(s) Knoflook
1 stuk(s) kleine ui

Spaghetti Carbonara Directions

    Kook de pasta al dente.
    Bak intussen de spekjes krokant, voeg sjalot en look toe.
    Meng in een kom de room, eieren, kaas, knoflook, peper en zout en klop het mengsel met een vork tot een min of meer gladde massa.
     
    Giet de pasta in een vergiet af en doe hem in de warme pan terug.
    Meng de spekjes en het eimengsel onder de pasta.
    Verwarm de pasta nu nog even heel kort (1 minuutje) op een laag vuurtje en serveer het gerecht onmiddellijk.

Recipe notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe