Rode tonijntartaar met langoustine-limoen-mayonaise en gemarineerde kerstomaten
Fairly difficult
Fairly cheap
Een heerlijk hapje met tonijn en langoustine.

Share This Recipe

Category: Snacks & Tapas Tuna
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

200 g verse Rode Tonijn
2 Sjalotten, fijngesnipperd
1 busseltje(s) Pijpajuin
4 Langoustines
1 Limoen
2 el Mayonaise
12 Kerstomaten
50 g Suiker
5 cl Water
4 cl Balsamico
Rucola

Rode tonijntartaar met langoustine-limoen-mayonaise en gemarineerde kerstomaten Directions

  1. Versnij de tonijn in tartaar. meng met de sjalotten en de pijpajuin
  2. Kruiden met peper en zout
  3. Pel de langoustines, snijd ze fijn en kruid met peper en zout.
  4. Meng limoenschil en sap onder de mayonaise.
  5. Meng een beetje mayonaise met de langoustines.
  6. Laat voor de marinade water met suiker en balsamico opkoken en dan afkoelen.
  7. Pel de tomaatjes en leg ze 24u in de marinade.
  8. Leg de langoustine-mayonaise in het midden met daarrond de tonijntartaar.
  9. Werk af met wat rucola en dan de tomaatjes.

Be the first to post a review

Share This Recipe