Quesadilla van kip chorizo en paprika
Easy
Fairly cheap

Lekker gevuld quesadilla's, comfortfood voor het weekend achter de TV.

Share This Recipe

Category: Chicken Pork Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seasons
Cuisine Type Tex Mex
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

8 Tortilla's (of 16 kleine)
2 Kippenborst filets
150 g Chorizo
2 Rode Paprika
1 Ui
Pijpajuin
1 el Mexicaanse kruiden
100 g Cheddar
Jalapenos (naar keuze)

Quesadilla van kip chorizo en paprika Directions

  1. Snij de kippenborst in reepjes. Meng ze met Mexicaanse kruiden en zet even opzij.
  2. Snij de paprika en ui in reepjes, de tomaat in blokjes en de pijpajuin.
  3. Bak de chorizo aan en zet even opzij.
  4. Bak de kip, een deel van de pijpajuintjes, ui en paprika in de pan van de chorizo.
  5. Beleg een tortilla met kip, chorizo, tomatenblokjes, pijpajuin, jalapenos en cheddar.
  6. Bedek met een andere tortilla en bak langs beide kanten aan in een pan.
  7. Smakelijk!
  8.  

Recipe notes

Mexicaanse 'Guacamole' kruiden van Les Senteurs Du Soleil

Be the first to post a review

Share This Recipe