Mediteraanse Club Sandwich
Easy
Fairly cheap

Een lekkere mediteraanse sandwich met mals rundsvlees en zuiderse groenten en kruiden.

 

 

Share This Recipe

Category: Sandwiches Beef Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 Ciabatta
1 Aubergine
1 Courgette
1 Rode Paprika, ontzaaden gehalveerd
2 el Olijfolie
50 g Pesto
100 g Ricotta
20 g Parmezaan, geraspt
4 lapjes Rosbief

Mediteraanse Club Sandwich Directions

    • Verwijder de paprikaschil.
    • Besprenkel op een bakplaat de aubergines, courgette en paprika’s. Rooster ze 30 minuten in de oven op 160°C.
    • Zet de hoed erop. Bedek het brood volledig met plasticfolie en zet het op een bakplaat.
    • Eindig met aubergine.
    • Leg de plakjes rosbief erop.
    • Besmeer het laatste laagje met ricotta en parmezaan.
    • Leg de courgette en de paprika’s in laagjes in het brood.
    • Bestrijk de binnenkant en “de hoed” van het brood met pesto.
    • Snij de bovenkant van het brood en hol het uit.
    • Leg er een andere plaat bovenop en zet daar enkele conservenblikken op zodat het brood onder gewicht staat.
    • Laat het een nacht in de koelkast rusten.
    • Haal de volgende dag de plasticfolie weg en verwarm de oven op 250°C.
    • Zet het brood 10 minuten in de oven en snij hem in stukken.
     

Recipe notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe