Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie
Easy
Fairly expensive
 Een heerlijke lunch in bokaal met Noordzeegarnaaltjes.

Share This Recipe

Category: Lunch
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

250 g Noordzeegarnale, ongepeld
8 Witte asperges
Bieslook
80 g Boter
Foelie

Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie Directions

  1.  Asperges schillen en gaarkoken in licht gezouten water
  2. Afkoelen in ijswater en in vier stukken snijden.
  3. Eieren 3 min. koken
  4. Pellen en pletten en kruiden met foelie, peper en zout.
  5. De boter samen met de foelie laten doorkoken tot ze lichtjes bruin wordt en ze dan zeven.
  6. In een bokaal onderaan de asperges leggen, ze overgieten met de boter en afwerken met de eieren en de bieslook.
  7. De bokaal afsluiten en koel bewaren tot serveren.
  8. Voor het serveren royaal garnaaltjes overstrooien.

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.