Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kruidensalade met garnalen en boontjes
Easy
Fairly expensive

Eenvoudig slaatje met Belgische trots de Grijze Noordzeegarnaaltjes. In Oostduinkerke worden ze nog per paard uit de zee gehaald.

Share This Recipe

Category: Lunch
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_BELGIAN

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

1 bosje(s) Kervel
1 bosje(s) Peterselie
1 bosje(s) Waterkers
100 g fijne Boontjes, gekookt
100 g Tomaten, ontveld en ontdaan van pitjes
250 g Noordzee garnalen (Grijze garnalen), liefst handgepeld
Parmezaanse kaas

Dressing

2 el Olijfolie
2 el Citroensap
Zeezout

Kruidensalade met garnalen en boontjes Directions

  1. Was alle kruiden, dep ze goed droog, scheur ze in grove plukkken en verdeel ze over de borden.
  2. Meng voor de dressing alle ingrediënten.
  3. Schep de dressing door de kruiden.
  4. Werk af met tomaten, de garnaaltjes en schilfers parmezaan.

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.