Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citroenmousse
Easy
Cheap
 Een heerlijke frisse mousse van citroen.

Share This Recipe

Category: Desserts Brood en Gebak Dessert
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Person(s)

Ingredienten

30 g Suiker

Citroenmousse Directions

    Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water.
     
    Warm de suiker met de citroenrasp en het sap op tot de suiker gesmolten is.
    Voeg de uitgeknepen gelatine toe en laat lichtjes opstijven.
     
    Klop de slagroom half op.
     
    Spatel voorzichtig bij het licht opgesteven mengsel.
     
    Klop het eiwit stevig op.
    Spatel er dan voorzichtig de eiwitten onder, niet te lang spatelen.
     
    Doe de citroenmousse in glazen en laat die zeer goed koelen.
     
    Werk af met een schijfje citroen, een blaadje citroenmelisse en een aardbei.

More Details

Bron

Marc, De Kookfanaten

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.