Carpaccio van bieten en radijs
Prep
15m
Wait
1h
Category: | Vegetarisch Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
2 Rode Bieten |
2 Gele Bieten |
2 Chioggia Bieten |
8 Radijzen |
4 el Witte Balsamico azijn |
20 g Radijsscheuten |
Zuring, enkele blaadjes |
40 g Noten |
Zwarte Peper en grof Zeezout |
Carpaccio van bieten en radijs Directions
Snijd de bieten en radijsjes met behulp van de mandoline in flinterdunne plakjes en laat een uurtje marineren in de balsamicoazijn.
Schik de groenten door mekaar op een groot bord en werk af met enkele blaadjes zuring.
Kruid met peper en grof zeezout, en bestrooi met de radijsscheuten en de Italiaanse nootjes.
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian Vegan
Per Serving
Kcal: | 68 kcal |
Carbs: | 10g |
Fat: | 1g |