Budwigcrème variante(Featured Chef Pascale Naessens)
Prep
10m
Category: | Ontbijt Dieet en Voedselallergie |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Person(s)
Ingredienten
1 potje(s) Griekse Yoghurt (125g) |
1 el Lijnzaad |
1 el Zonnebloempitten |
1/2 Mango |
1 Banaan |
1 el Citreonsap |
25 g Franmbozen |
25 g Bosbessen |
4 el Muesli, ongezoet |
1 tl Agavesiroop |
Budwigcrème variante Directions
Snijd de banaan in rondjes of prak met een vork.
Doe er meteen het citroensap op.
Roer ze door de yoghurt met de agavesiroop, schep het mengsel in kommen.
Werk af met de rest van de ingrediënten.
Nutrition facts
Serving size diet vegetarian Vegan
Per Serving
Kcal: | 333 kcal |
Carbs: | 52g |
Fat: | 8g |