Tagliatelle met ratatouille kip en spek(Featured Chef Hans @DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Heerlijke tagliatelle ratatouille (courgette, aubergine, tomaat) met spek en kip.
Prep
15m
Cook
45m
Category: | Hoofdgerechten Gevogelte gerechten Vleesgerechten |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
300 g Verse Tagliatelle (Bvb Bertagna) |
1 Courgette |
1 Aubergine |
1 Ui |
1 teentje(s) Knoflook |
200 g Spekblokjes |
2 Kipfilets, in blokjes |
2 bol(len) Mozzarella |
400 g Tomatenblokjes uit blik |
Peper en Zout |
Italiaanse Kruiden |
Olijfolie |
Tagliatelle met ratatouille kip en spek Directions
Snij de courgette in blokjes
Snij de aubergine in blokjes
Snij de ui fijn
Snij de kip in blokjes
Bak de kipblokjes met de spekjes aan in wat vetstof.
Als ze mooi aangebakken zijn zet even opzij.
Stoof de ui aan in de pan waarin de kip en het spek zijn gebakken.
Voeg de courgette en aubergine erbij en stoof aan.
Pers de look erbij.
Voeg de tomatensaus toe.
Kruid met peper en zout en italiaanse kruiden.
Kook de pasta al dente volgen de instructies op de verpakking.
Giet af.
Doe er wat olijfolie onder.
Schik de pasta in een kom.
Doe er de ratatouille over.
Werk af met mozzarella.