Koude tagliatelle met mosselen en mozarella(Featured Chef Giovanni Oosters)
Easy
Fairly cheap
Koude pasta met mosseltjes, tomaat en mozzarella, zomers fris pasta gerecht afgewerkt met pistou..
Gallery
Category: | Hoofdgerechten Pasta's Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingrediënten
500 g Tagliatelle |
400 g Mosselen |
4 stuk(s) Tomaten |
4 stuk(s) Ansjovisfilets, in vieren |
150 g Mozzarella, in dunne plakjes gesneden |
2 el Olijfolie |
Pistou (Zie recept) |
Pistou
1 bussel(s) Basilicum |
2 teentje(s) Knoflook |
50 g Parmezaan, geraspt |
50 g Pijnboompitten |
1 dl Olijfolie |
Koude tagliatelle met mosselen en mozarella Directions
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in kokend gezouten water en koel af in ijsgekoeld water.
- Meng de pasta met de pistou, de tomatenblokjes, mozzarella en de ansjovis.
- Kook de mosselen, haal ze uit de schelp en meng ze lauw onder de salade.
- Werk het geheel af met wat verse basilicum en wat olijfolie.
De Pistou - Mix al de ingrediënten voor de pistou in de keukenrobot en breng op smaak met peper en zout.
Notes
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
More Details
Bron
Giovanni Oosters