Griekse hamburgers en yoghurt-komkommer saus
Easy
Fairly cheap

Heerlijke shoarma broodjes met gemengde hamburger en hierbij een lekker yoghurt-komkommersausje.

 

Share This Recipe

Category: Vleesgerechten Lunch
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_GREEK
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Hamburgers

350 g Lamsgehak
350 g Rundsgehakt
1 stuk Ui, fijngesnipperd
1 tl Oregano
Peper en zout
4 grote Shoarma broodjes
1 stuk Ijsbergsla, in reepjes
1 stuk Tomaat, in stukjes
2 stuk(s) Lente-ui, fijngesneden

Yoghurt-komkommersaus

1 1/5 dl Yoghurt
4 el Komkommer, fijngehakt
1/4 tl Dille
1/4 tl Munt

Griekse hamburgers en yoghurt-komkommer saus Directions

  1. Meng alle ingrediënten Zet de marinade minstens 1 uur in de ijskast om de smaak beter te laten uitkomen.
  2. Meng het runds- en lamsvlees, de gesnipperde ui, oregano, zout en peper en maak er vier hamburgers van.
  3. Leg deze op de grillrooster en.
  4. Grill ze tot ze gaar zijn.
  5. Net voordat het vlees klaar is leg je de broodjes er effe bij tot ze warm zijn.
  6. Verdeel de groenten over de broodjes en leg er een hamburger in. Schep er wat van de yoghurtsaus over.
  7.  

Notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.