a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recettes à; partir de V

Kabeljauw
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Visschotel

Viszooi
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Belgisch

Viszooi

Vitello Tonato
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Italiaans

Vitello Tonato

Vlaai
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Belgisch

Vlaai

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten

Een zuiders vleesbrood.

Vogelnestje
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Belgisch

Vogelnestje

Vol au vent
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Belgisch

Vol au Vent 'Jeroen'

Vol-au-vent de luxe
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Belgisch

Vol-au-vent de luxe (Peter VA)

Dit gerecht heeft iets koninklijks, Maria Leszczynska, de echtgenote van Lodewijk VX (18de eeuw), was verzot op vol-au-vent en zij gaf opdracht om kleine porties van dit gerecht te laten maken : het fameuze koninginnenhapje.

Nu heeft men het nog steeds over Bouchée à la Reine. Bij ons hier noemt men het wel eens videeke.

In ieder geval : het is in België een van de populairste gerechten. Deze vol-au-vent is het lekkerst met verse frietjes of een heerlijke puree.

 

Volkoren pasta , prei, kruidenkaas, gerookte zalm
  • Tijd: +/- 30 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Volkoren pasta , prei, kruidenkaas, gerookte zalm

Naar een idee van Jeroen Meus. Aangepast naar volkoren pasta en Alpro soyaroom en geen boter. Om toch iets gezonder t e maken dan al die verzadigde vetten te gebruiken.

<<  1 2 3 4 [56  >>