a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recettes à; partir de Z

Zachte chocoladetaartjes
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Belgisch

Zachte chocoladetaartjes

Een heerlijk zacht chocoladetaartje tussen een moelleux en een cake.

Zakoeski met Maredsous met Peper, rundscarpaccio en limoen
  • Tijd: +/- 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Zakoeski met Maredsous met Peper, rundscarpaccio en limoen

“De limoen brengt de extra smaak , de pijnboompitjes maken het lekker krokant.” junior chef Adrien

 

Zakoeski met Maredsous Traditie, zalm en bieslook
  • Tijd: +/- 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Zakoeski met Maredsous Traditie, zalm en bieslook

Het duurt maar een kwartiertje om te maken en ‘t is een gegarandeerd succes!” junior chef Ricardo

 

Zakouski met Maredsous Geitenkaas en Hummus
  • Tijd: +/- 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Zakouski met Maredsous Geitenkaas en Hummus

“Heb je al er al eens aan gedacht om hummus te combineren met Geitenkaas? Een match-made-in- heaven!” Junior Chef Sander

 

Zakouskis met eend, Maredsous Peper en aardappelen
  • Tijd: +/- 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Zakouskis met eend, Maredsous Peper en aardappelen

“Eend, aardappelen en brood? Wie had ooit gedacht dat dit zo’n subtiele mix zou worden!” Junior chef Margaux

 

Zakouskis met Maredsous Duiveltje Pikant
  • Tijd: +/- 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Zakouskis met Maredsous Duiveltje Pikant

“Er schiet geen kruimel van over.” Junior chef Gilles

 

{lang nl}Zalm met pesto, olijven en feta in de oven{/lang}{lang en}Salmon with pesto, olives and feta in the oven{/lang}
  • Tijd: +/- 35 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Zalm met pesto, olijven en feta in de oven

 
[12 3 4  >>