Budwigcrème variante
Super easy
Cheap
 Fruitpap voor volwassenen ;-)
Prep

Share This Recipe

Category: Breakfast Pascale Naessens Diet
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Persons

Ingrediënten

1 potje(s) Griekse Yoghurt (125g)
1 el Lijnzaad
1 el Zonnebloempitten
1/2 Mango
1 Banaan
1 el Cintroensap
25 g Frambozen
25 g Bosbessen
4 em Muesli, ongezoet
1 tl Agavesiroop

Budwigcrème variante Directions

    Snijd de banaan in rondjes of prak met een vork.
    Doe er meteen het citroensap op.
     
    Roer ze door de yoghurt met de agavesiroop, schep het mengsel in kommen. 
     
    Werk af met de rest van de ingrediënten.

Recipe notes

Budwig-crème werd in de jaren 1930 ontwikkeld door Johanna Budwig, een Duitse onderzoekster en biologe. Enkele jaren later werd het overgenomen door Dr. Kousmine, die het zijn patiënten bij het ontbijt aanraadde als basis van een voeding rijk aan vitaminen en oligo-elementen.

Nutrition facts

diet vegetarian Vegan

Per Serving

Kcal: 333 kcal
Carbs: 52g
Fat: 8g
Proteins: 10g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe