Walnotencake
Gallery
Category: | Bakery Oven Cake |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
225 g Zelfrijzende Bloem |
120 g Rietsuiker |
140 g Poedersuiker |
50 g Amandelpoeder |
75 g Walnoten, fijngehakt |
1 tl Bakpoeder |
1 tl Oploskoffie |
2 Eieren |
250 g Yoghurt |
4 el Walnootolie |
Walnotencake Directions
Meng de bloem met de rietsuiker, bakpoeder, amandepoeder en 2/3 walnoten.
Meng de eieren met de yoghurt en de olie.
Roer dit mengsel door de bloem, totdat er geen klonters meer zijn.
Giet het beslag in een beboterde en bebloemde bakvorm en zet 45 min. in een oven van 170°C
Zeef de poedersuiker in een kom.
Meng de oploskoffie met 1 el heet water en roer door de poedersuiker.
Voeg 1 à 2 tl water toe, tot je een stevige egale massa hebt.
Dit is de icing.
Haal de cake it de vorm en laat afkoelen.
Bestrijk met de icing en werk af met de rest van de walnoten.
Recipe notes
Nutrition facts
Per Serving
Kcal: | 580 kcal |
More Details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle Lekker |