Wraps met zalm roomkaas en avocado
Easy
Fairly cheap
 Lekker fris zomerreceptje naar idee van #SeasonWithLove
 
Prep

Share This Recipe

Category: Wraps Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Wraps / Tortilla
200 g Gerookte Zalm
150 g roomkaas, Philadelphia Griekse Wijze
2 Tomaten
1 Avocado
Sla of Ijsbergsla
Dille
Platte Peterselie
Bieslook
Peper en Zout

Wraps met zalm roomkaas en avocado Directions

    Kruid de roomkaas met peper en zout.
    Pak de wraps en leg ze allemaal open neer. Smeer de bovenkant van elke wrap in met de roomkaas.
     
    Pak de wraps en leg ze allemaal open neer. Smeer de bovenkant van elke wrap in met de roomkaas.
    Strooi nu alle kruiden die je wilt gebruiken over de roomkaas.
    Leg hierop de plakken zalm. Verdeel dit netjes over alle 4 de wraps.

    Snij de tomaten in plakken en verdeel deze ook over de wraps.

    De avocado snij je doormidden, je haalt de grote pit eruit. Vervolgens snij je hem tot de schil in reepjes. Die reepjes kun je er dan met een lepel in één beweging uit de schil halen. Deze gaan ook op de wrap.
    Dit maken we af met wat gesneden sla of  ijsbergsla.

    Vouw de onderkant naar binnen en rol de wrap op.

     

Recipe notes

 Als je ze langer bewaart, bijvoorbeeld om mee te nemen als lunch. Vouw dan ook de bovenkant naar binnen voordat je hem oprolt en pak hem daarna met plastic folie strak in. Dan heb je straks een fijne strakke wrap waar niet alles uitvalt.
 

Nutrition facts

diet

Per Serving

More Details

Website
Bron @SeasonWithLove

Be the first to post a review

Share This Recipe