Luxe Nacho schotel
Easy
Fairly cheap

Zalige comfortfood schotel om samen voor de televisie met een goeie film te verorberen.

Share This Recipe

Category: Vegetarian Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seasons
Cuisine Type Mexican
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 kleine Ui, fijngesnipperd
1/2 Rode Paprika
400 g Groentensaus
400 g Spaghettisaus
400 g Rode Bonen uit blik
1 zak(ken) Nachos
1 el Guacamole kruiden (Les Senteurs Du Soleil)

--- Guacamole ---

2 Avocado's in blokjes
1 teentje(s) Knoflook
Zure Room
Koriander
Habanero Hot Saus

--- Afwerking ---

150 g Cheddar, geraspt
1 Rode Ui, in halve ringen
1 Lente-Ui
10 Kerstomaten
1/2 Spaans Pepertje
Peper en Zout
Komijn
Olijfolie
Zure Room

Luxe Nacho schotel Directions

    Verhit een scheutje olijfolie in een steelpannetje op het vuur en fruit hierin de ui. Voeg vervolgens de blokjes paprika, de groentesaus, maïs, rode bonen, peper, zout en komijn toe. Laat een vijftal minuutjes pruttelen op een laag vuurtje.
     
    Doe de avocadoblokjes samen met het teentje look, de zure room, 20 blaadjes koriander, enkele druppeltjes tabasco, een snuifje peper en een snuifje zout in de blender. Mix tot een gladde guacamole. Schep deze in een potje.
     
    Verdeel de nacho’s over een ruime ovenschaal. Bedek met de groentesaus en bestrooi met geraspte cheddar. Plaats de schotel gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden
     
    Haal de schotel uit de oven en werk af met rode ui, kerstomaatjes, een rood pepertje en korianderblaadjes.
     
    Serveer de nachoschotel samen met de guacamole en zure room.

Recipe notes

Het rood pepertje kan je ook vervangen door Jalapenos.

Be the first to post a review

Share This Recipe